آیا با ادعای زوج، به زوجه چیزی تعلق نمیگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۵ #67961226

پدری دارم که میخواهد طلاق بگیرد و تمام دارایی هایش را دارد می فروشد و به اسم فامیل و دوستانش می زند با توجه به این که او کارمند بانک هست و حقوق هفت میلیونی می گیرد.
آیا می تواند در دادگاه این ادعا را بکند که من هیچ پولی ندارم که مهریه بدهم و بعد مادرم مجبور شود طلاق بگیرد با ماهی یک سکه؟
ما باید چه کار کنیم؟
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید به عنوان شاهد حاضر شده و مراتب به اطلاع قاضی رسیدگی کننده برسانید
ضمنا ایشان اگر تقاضای اعسار نمایند گردش دارایی یکسال اخیر ایشان مورد استعلام قرار میگیرد
باید توجه کنید که اجراییه تا ۱۱۰ سکه صادر میشود و مازاد بر ان منوط به اثبات ملائت می باشد
راهکار پیشنهادی هم تقاضای صدور تامین خواسته مبنی بر شناسایی و توقیف اموال می باشد که پس از صدور باید اموال را معرفی و تقاضای توقیف انها را نمایید

مادرتان میتواند اقدام به مطالبه مهریه همراه با تامین خواسته نماید و اموال ایشان را قبل از صدور حکم توقیف نماید و یک چهارم از حقوق پدرتان را نیز توقیف کند . چون کارمند هستند ادعایشان مسموع نیست بدلیل حقوقی که دریافت میکنند .

سلام
چنانچه مرد درخواست دهنده طلاق باشد باید کلیه حقوق مالی زوجه را پرداخت کند و نمی تواند به بهانه نداشتن از پرداخت آن خودداری کند.

 اولا اگر زوج شرط تنصیف دارایی را که به صورت چاپی در سند ازدواج می باشد را امضاء کرده باشد در صورتی می تواند زوجه را طلاق دهد که تا نصف دارایی موجودی را که بعد از عقد بدست آورده است به زوجه بدهد.

ثانیا نفقه ایام عده زن در طلاق بر عهده شوهر است.

ثالثا رویه دادگاه ها در رسیدگی به پرونده طلاق این است که با مطالبه اجرت المثل از سوی زوجه، دادگاه به جهت کارشناسی و برآورد، موضوع را به کارشناس ارجاع می دهد و در نهایت در رای دادگاه زوج مکلف به پرداخت می گردد.

رابعا پرداخت کامل مهریه بر عهده زوج خواهد بود
اگر چه که زوج (شوهر) می تواند بعد از قطعیت طلاق دادخواست اعسار از پرداخت مهریه را تقدیم دادگاه کند و تعیین تکلیف در این خصوص با دادگاه است.

مدارکی که دال بر انتقال اموالش به اقوام و اشناها موجود هست را به قاضی داذگاه رسیدگی کننده به مهریه ارائه دهید که در این صورت برای دادگاه محرز می شود که پدر شما معسر و ندار نیست.