همسرم از طریق اجرائیات ثبت برای مهریه اقدام کرده است من چه اقدامی باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۰۴ #67941439

با سلام و احترام حکم اجراییه مهریه از دفتر اسناد رسمی از طرف زوجه برایم آمده الان باید چیکار کنم و انجا چه اتفاقی میافتد؟مگر برای مهریه نباید به دادگاه برویم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ابتدا از طریق اجرای ثبت برای توقیف اموال شما اقدام میشود و اگر مالی نداشتید از طریق دادگاه اقدام میگردد .

سلام امکان اجرای مهریه از طریق اجراییات ثبت وجوددارد و در این مرحله دارایی شما استعلام می شود تا در صورت شناسایی مال توقیف شود

اجراییات ثبت فقط نسبت به توقیف اموال شما اقدام می کند

با سلام
اگر مال داشته باشید باید معرفی کنید

سلا وقت بخیر
مطالبه مهریه از طریق اجرای ثبت قابل وصول است که استعلامات از اداره ثبت اسناد و املاک، پلیس راهور و حساب های بانکی گرفته می شود در صورتی که اموالی نباشد می توانند از طریق دادگاه اقدام نمایند .

سلام و درود
در اجرای ثبت اموال شما از طریق اداره ثبت اسناد و املاک، راهور و بانک ها و موسسات اعتباری استعلام میشود در صورتی که اموالی بدست نیاید با اعلام انصراف زوجه پرونده در دادگاه تشکیل میشود.
الزام قانونی است که ابتدا به اجرای ثبت مراجعه شود.
پایدار باشید.

با سلام ووقت بخیر
خیر : درحال حاضر ابتدا از اداره ثبت انجام میشود و گواهی اداره ثبت برای اجرای مهریه از دادگاه هم نیاز هست . که درصورت عدم مال داشتن زوج میتواند از دفاترالکترونیک خدمات قضایی استفاده کند.