در چه صورت میتوان شرکت رو تعلیق کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۳۴ #67926364

خب در چه صورت میتوان شرکت رو تعلیق کرد؟ بلاخره راهی وجود داره؟؟ اون راه و‌ میخوام بدونم. روابط کار و کارگری نمیتونه باشه پس چه راهی هست؟؟؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،پاسخ به این سوال نیاز به توضیح کامل می باشد

باسلام. سوال ناقص ومبهم است.

درود، سوال مبهم است و امکان پاسخ منتفی است

با این توضیحات امکان راهنماییی نیست دوست عزیز

درود
در روابط کارگر و کارفرما امکان درخواست انحلال شرکت وجود ندارد

با سلام
مو ضوع باید بررسی شود و نمیتوان به صورت کلی اظهار نظر کرد

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.