آیا میتوانم از شاهدین به جرم شهادت دروغ شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۳۳ #67890330

باسلام.همسرم دادخواست استرداد جهیزیه داده است.اما نه سیاهه امضاء شده از طرف داماد و خانواده اش دارد و نه فاکتور.دلیلش هم این است که ایشان جهیزیه ای نیاورده است.اکنون یک سیاهه اجناس تنظیم نموده است و اقارب و فامیلش به عنوان شهود آنرا امضاء نموده اند.جالب این است که در لیست ارائه شده بنده فاکتورهای خرید را در چندین اجناس دارم.حدود ۱۵ سال از زندگی مشترک میگذرد و بعضی از اجناس که لیست آورده شده است مربوط به چند سال اخیر زندگی مشترک بوده و فاکتور آنرا دارم.حال باید چکار کنم و آیا قاضی حکم به استرداد با توجه به این مغایرتها میدهد؟ممنونم راهنمایی درستی فرمایید.

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام شما می توانید مستندبه فاکتورها ازخوددفاع نمایید.

با درود .شما می توانید با ارائه فاکتورها از خود دفاع کنید .

شما می توانید مستندات خود را ارائه نمایید برای شکایت شهادت کذب باید ادله اثبات آن را داشته باشید

با سلام
فاکتورهایی که نگه داشته اید،مستنداتی است که میتوانید به آن استناد کرده و در محکمه از خود دفاع کنید.

با احترام میتوانید با ارائه فاکتورها از خود دفاع نمایید

شهادت دروغ هرچند قابلیت اثبات دارد ولی این مورد را پیشنهاد نمیکنم

وسایل و اثاثیثه ای که بنام شما می باشد ادعای همسرتان رد خواهد شد لیکن در خصوص ما بقی با شهادت شهود معرفی شده از سوی ایشان احتمال اثبات وجود دارد