قبل از اینکه برم دفترخونه چه مدارکی باید از مالک تحویل بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۰۱ #67873917

سلام من یک واحد مسکن مهر از شرکت ---------- شهر پرند میخوام بخرم ۱۰ میلیون به بنگاه بیعانه دادم قراره یکشنبه با صاحب ملک برم دفتر ثبت اسناد؛ به من گفتن ۳ ماه دیگه محوطه سازیش تمام میشه خونه تحویل داده میشه، خواستم سوال کنم من باید اول پایان کار را و سند ۵ برگی و سند اعلام بدهی وام را رویت کنم بعد کل مبلغ را پرداخت کنم؟ یا الان پایان کار نداره تا سه ماه دیگه باید مقداری پول نگه دارم؟ چون از مسکن مهر اطلاعاتی ندارم میخوام راهنماییم کنید کلا قبل از اینکه برم دفترخونه چه مدارکی باید از مالک تحویل بگیرم؟
ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلاماگر منظورتون تنظیمسند جهت انتقال ملک دردفترخانه است بایستی کلیه مدارک ملک موصوفاعم سند تفکیکی وپایان کارساختمان وپرداخت عوارض ومالیات ملک قبل از حضور دردفترخانه بایستی پرداخت گردد وهردو یعنی فروشنده وخریدار دردفترخانه حاضرشوند تا انتقال قانونی سند انجام شود.

باسلام
سرکار خانم دکتر مهری بزرگوار پاسخ کاملی ارایه داده اند لطفا طبق نظر ایشان عمل نمایید
تکلیف وام اخذ شده و نحوه پرداخت آن نیز بایستی مشخص گردد

سلام شما باید تمام مدارک راروئت کنی اگر مالک بموجب مدارک مالکیت ملک متنازع فیه راطرف سه ماه بشما انتقال داد یابهتربگم تعهد به انتقال ،(مانند نوشتن مبایعه نامه) به انضمام التزام به انتقال باتعهدمحضری را دادند که ظرف مدت معین ودر فرض سوال شما سه ماه است این اقدامات قانونی وحق شما در وصول یا انتقال ملک را محفوظ میکند

دفاتر اسناد رسمی در خصوص ثبت انتقال مدارک لارم و کافی برای شما را اخذ و ثبت سند خواهند نمود. شما مبلغ توافقی در مبایعه نامه را که مقرر کردین در دفترخانه و روز ثبت سند تحویل فروشنده بدهید را همراه داشته باشید.

سکن مهر دارای وام است که معمولا توسط مالک قبلی روی ملک گرفته شده این مبلغ تا وقتی که سند ملک صادر نشده باشد باقی است بنابراین مبلغ خرید ملک رو با مبلغ وام جمع کنید و مبلغ نهایی بدست میایید .ه همون سند پنج برگی کافیه

سلام
احتمالا فروشنده اطلاعات کامل را در اختیار شما قرار نداده است.
چرا که تا قبل از اخذ پایان کار امکان صدور سند تفکیکی نبوده ؛ در نتیجه رفتن به دفترخانه و انتقال سند امکان ندارد.
.......
به نظر قصد شما از رفتن به دفترخانه تنظیم سند وکالت در رابطه با مورد معامله است.

در این صورت بهتر است؛ با در اختیار گرفتن قرارداد واگذاری و کلیه اسناد سابق مربوط به آپارتمان و همچنین متن سندی که قرار است در دفترخانه تنظیم شود؛ نزد یک مشاور حقوقی یا وکیل دادگستری بروید.

مسکن مهر دارای مبلغی وام است که معمولا توسط مالک قبلی روی ملک گرفته شده است این مبلغ مادامیکه سند ملک صادر نشده باشد به قوت خود باقی است بنابراین ثمن ملک را به اضافه مبلغ وام کنید تا ثمن نهایی که باید شما پرداخت نمایید معلوم باشد . سند این املاک ۵ برگه است و همین اوراق برای انتقال کافی است