آیا صلح دست نویس سندیت دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۱,۵۶۰ #67873

با سلام ؛ متن یک صلحنامه دست نویس که بدون مراجعه به محضر باشد چگونه است؟

مشاوره حقوقی صلح
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بعضی از محاکم فقط صلح نامه و هبه نامه های رسمی را مطابق قانون ثبت به رسمیت میشناسند و در بعضی محاکم صلح نامه عادی همچون مبایعه نامه های عادی پذیرفته می شود .

در نقاطی که اداره ثبت اسناد و املاک و دفاتر اسناد رسمی موجود بوده و وزارت عدلیه مقتضی بداند ثبت اسناد ذیل اجباری است:
۱ - کلیه عقود و معاملات راجعه به عین یا منافع اموال غیرمنقوله که در دفتر املاک ثبت نشده.
۲ - صلح نامه و هبه نامه و شرکت نامه.

با سلام
بنا بر اصل صحت صلحنامه مانند هر قرارداد دیگری، اگر دارای امضای دو طرف قرارداد باشد و تمامی ارکان صحت صلحنامه در آن موجود باشد واقرار به صحت آن شود ، قابل استناد است می توانید برای تنظیم به متخصص حقوقی مراجعه فرمائید.

باسلام
صلحنامه باید رسمی باشد تا سندیت داشته باشد

سلام اصل بر این است بطور رسمی انجام گیرد موفق باشید

صلح نامه دستنویس شده بعنوان سندعادی مادامی که مورد انکار و تردید قرار نگیرد معتبر بوده و قابل استناد خواهد بود لذا بهتر هست رسمی شود

با درود بله قابل استناد است گرچه قانونا بیان شده که صلح نامه باید رسمی باشد.

سلام صلح نامه طبق قانون ثبت باید رسمی باشد و عادی برای دادگاه معتبر نیست