مرور زمان در اجرای حکم سرقت مقرون به آزار چه میزان است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۳۳ #67869085

مرور زمان در اجرای حکم سرقت مقرون به آزار برای یک سال حبس و ۵۰ ضربه شلاق.

مشاوره حقوقی سرقت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مرور زمان، در صورتی تعقیب جرایم موجب تعزیر را موقوف می‌کند که از تاریخ وقوع جرم تا انقضای مواعد زیر تعقیب نشده یا از تاریخ آخرین اقدام تعقیبی یا تحقیقی تا انقضای این مواعد به صدور حکم قطعی منتهی نشده باشد:

جرایم تعزیری درجه یک تا سه، با انقضای پانزده سال.

سلام
مرور زمان تعقیب ان ده سال است
مرور زمان اجرای احکام ۱۵ سال

مرور زمان جرم مربوطه مطابق قانون مجازات اسلامی چون از جرائم تعزیری درجه ۴ می باشد ۱۵ سال است

جرم درجه چهار و ۱۵ سال مرور زمان خواهد داشت.

مرورزمان اجرای آن پانزده سال است

با سلام هر گاه سرقت مقرون به آزار باشد و یا سارق مسلح باشد به حبس از سه ماه تا ده سال و شلاق تا (۷۴) ضربه محکوم می‌شود و اگر‌جرحی نیز واقع شده باشد علاوه بر مجازات جرح به حداکثر مجازات مذکور در این ماده محکوم می‌گردد. این جرم طبق ماده ۱۰۷ و ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی درجه ۴ بوده ۱۵ سال مرور زمان اجرا خواهد داشت.