برای بیرون کردن شخصی که وارد ملک پیش فروش من شده چه باید بکنم در حالیکه خودم هنوز ملک را تحویل نگرفته ام؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۳ #67866414

در سال ۹۳ آپارتمانی را به صورت پیش خرید از یکی از دو سازنده یک ساختمان خریداری کردم که سازنده که من واحد را از او خریدم از مالک وکالت فروش داشت و من با استناد به این وکالت نامه ها که در قراردادمان هم ذکر شده آپارتمان را خریداری کردم قرار بود ملک در تاریخ ۳/۳/۱۳۵ تحویل گردد که تحویل نشد و در تاریخ ۳/۱۱/۹۵ هم سند زده شود که زده نشد و من گواهی عدم حضور را را از محضر دریافت کردم. تا به حال دو رای از دادگاه بابت خسارت تاخیر تحویل که روزی ۵۰ هزار تومان بوده دریافت کردم و بخشی از پول خسارت را هم گرفته ام . اکنون بعد از گذشت حدود دو سال و نیم که امروز و فردا می کردند برای تحویل مشخص شده که در ملک من شخص دیگری ساکن شده که این شخص یکی از مالکین اصلی زمین هاست که با سازنده قرارداد مشارکت دارند. این واحد را سازنده دوم به مالک تحویل داده و می گوید به من ربطی ندارد و شما ملک را از فلان شخص که همان سازنده اول است خرید کرده اید بروید با همان طرف شوید. باید چه کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا باید مالکیت خویش را نسبت به ملک اثبات نموده و پس از اخذ حکم الزام به تنظیم سند رسمی ، دعوی خلع ید نسبت به متصرف طرح نمایید. همگی خواسته ها را نیز می توانید در یک دادخواست ثبت کنید.
پیشنهاد می شود برای اقدام ، وکیل دادگستری اخذ نمایید.

باید تمام وکالت نامه ها و قراردادها به صورت دقیق مطالعه و بررسی شود ولی به صورت کلی به نظر میرسد بتوان شکایت انتقال مال غیر ارائه کرد.