اگر کارفرما بیمه کارگر را پرداخت نکند جریمه خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴,۴۱۱ #67854

من در شرکتی که مشغول بودم کارفرما از پرداخت حق بیمه من ممانعت می کرد و همینطور از دادن فیش حقوق خودداری می کرد آیا من با وجود اثبات شهادت شفاهی می توانم تمام حقم را خواستار باشم؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
عدم پرداخت حق بیمه شامل جریمه خواهد بود که سالانه ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان میباشد همچنین شهادت شهود در اداره کار دلیل محسوب نمیگردد

باسلام
با مراجعه به اداره کار و تعاون حوزه فعالیت
طرح دادخواست و در جلسه هیات تشخیص درخواست تحقیق محلی بفرمایید.
ضمنا پرینت سوابق بیمه و پرینت حساب که کارفرما حقوق واریز نموده الصاق دادخواست گردد
موفق و موید باشید

بله در صورت اثبات کارکرد کارفرما به ازای هر سال در حال حاضر ۱۵ میلیون تومان جریمه خواهد شد
شهادت شهید هم در اداره کار دلیل محسوب نمی شود

با سلام
کارفرما مکلف است حق بیمه کارگر را تاآخر ماه بعد واریز نماید
به طور مثال کارفرما مکلف است بیمه کارکرد فروردین ماه کارگر را لغایت آخر اردیبهشت ماه واریز نماید، در صورت عدم واریز حق بیمه در فرجه معینه، کارفرما جریمه خواهد گردید

باسلام
اول اینکه باید رابطه کارگروکارفرمایی رااثبات کنید که که روش های اثبات این رابطه پرداخت حق بیمه توسط کارفرما، وجود قرارداد کتبی معتبر بین کارفرما و کارگر،اقرار کارفرما،واریز حقوق به طور مرتب و ماهیانه به حساب کارگر می باشد حال اگر از هیچ یک از این طرق قابل اثبات نبودمطابق با ماده ۸۹ آیین نامه دادرسی کار می توانید از مرجع رسیدگی درخواست تحقیق محلی نمایید. در این موارد معمولا بازرس با مراجعه به محل کار و تحقیق از کارفرما ،سایر افراد ، و دیگر امارات موجود اقدام به ارایه گزارش می نماید.پس از اثبات رابطه کارگروکارفرمایی ،به موجب ماده ۱۴۸ قانون کار کارفرمایان کارگاه‌های مشمول این قانون مکلف هستند براساس قانون تامین اجتماعی نسبت به بیمه کردن کارگران واحد خود اقدام کنند همچنین بر اساس ماده ۱۸۳ این قانون کارفرمایانی که برخلاف مفاد ماده ۱۴۸ این قانون از بیمه کردن کارگران خود خودداری کنند علاوه بر تادیه کلیه حقوق متعلق به کارگر (سهم کارفرما) با توجه به شرایط و امکانات خاطی و مراتب جرم به جریمه نقدی معادل ۲ تا ۱۰ برابر حق بیمه مربوطه محکوم خواهند شد.

سلام شما میتوانید با مراجعه به اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی محل وثبت دادخواست خود علیه کارفرما اقامه دعوی نمایید که در صورت انکار موضوع از طریق کارفرما و عدم وجود مستندات کافی ،موضوع جهت بررسی بیشتر و اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی بنا درخواست شمابه بازرسین شاغل در اداره کار و یا کارشناس دادگستری روابط کار و کارگر ارجاع تانسبت به اظهار نظر اقدام نمایند .

سلام از طریق اداره کار در خصوص عدم پرداخت حق بیمه و کلیه حقوق مالی متصوره اقدام نمایید و از دلایلی همچون شهود و واریز وجه حقوق بحساب استفاده کنید