با عنوان اختلاس و کلاهبرداری شکایت شده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۶۴ #67837931

برای من به جرم کلاهبرداری و اختلاص پرونده تشکیل شده و هنوز به دادیاری احضار نشدم
من چیکار باید بکنم

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

ابتدا باید مشخص شود شکایت مطروحه و مستندات چه چیزی می باشد تا بتوان بطور دقیق جهت ارائه دفاع راهنمایی نمود

شما باید حسب ابلاغیه دادیاری به همراه وثیقه یا ضامن در شعبه جهت ادای توضیحات حاضر شوید.

با سلام -با توجه به شکایتی که شده برای شما احضاریه ارسال میشود ودر موعد مقرر که در احضاریه زمان حضور مشخص شده باید در دادسزا حضور یابید تا تفهیم اتهام بشود وشما نیز در مقابل با اسناد ومدارک ویا با شهادت شهود از خودتان دفاع کنید.

با سلام
چنانچه در سامانه ثنا ثبت نام کرده اید ابتدا نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام نمایید تا روند رسیدگی و ابلاغیه ها از طریق سامانه به شما انجام شود در ادامه باید عرض شود اصل بر برائت است و شاکی باید برای اثبات ادعای خود ادله محکمه پسند ارائه نماید و نحوه دفاع شما از اتهام انتسابی نیز بستگی به مستندات موجود در پرونده دارد و بدون اطلاع از آن نمی توان اعلام نظر کرد.

با سلام ووقت بخیر
درموعد مقرر برای ادای توضیحات باید حضور پیدا کنید تا تحقیقات مقدماتی دادسرا برای به نتیجه رسیدن پروندتون انجام شود

با سلام و وقت بخیر؛
پس از ارسال ابلاغیه برای شما جهت حضور متعاقب ثبت نام در سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی حضور به همراه وکیل دادگستری است ادله انتصاب جرم مذکور مطلع و با مطالعه پرونده و دفاع متناسب در صدد دفاع از اتهامات انتسابی برآیید.