میخواهم اقرار را پس بگیرم یا رد کنم اگه میشه راهنمایی کنید؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۳۲ #67831679

سلام چند وقت پیش توی کوچه ما شهرداری سگ کشتن و همسایه ها همه ریختن توی کوچه و شروع به فیلم برداری کردن و خلاصه فیلم پخش شد در همه شبکه های خارجی پخش شد و شخصی که سگ میکشت از ما شکایت کرده و در پلیس فتا با گول زدن بنده از من اقرار گرفتن که بنده فیلم را گرفتم و من آن را خودم ننوشتم و فقط امضا کردم و الان میخواهم اقرار را پس بگیرم یا رد کنم اگه میشه راهنمایی کنید. و اینکه شاهد هم دارم که تعداد بسیاری فیلم برداری میکردن و آن شخص مرتکب خلاف شده ولی با این حال هم همچیز به ضرر ما هست اگه میشه راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . انکار پس از اقرار ممنوع میباشد .

خیر امکان اینکه اقرار خود را انکار کنید اکنون وجود ندارد

سلام انکار پس از اقرار ممنوع نیست.

با سلام
انکار اقرار امکانپذیر نیست مگر اینکه بتوانید اکره و تحت فشار قرارگرفتن جهت اقرار را ثابت نمایید

بادرودوسلام انکاربعداز اقرار مسموع نمی باشد.

با سلام، شما نمیتوانید اقرار را پس بگیرید طبق متن صریح قانون انکار پس از اقرار مصموع نیست

باسلام
متاسفانه انکار بعداز اقرار مسموع نیست