آیا امکان دادخواست فروش مال غیر و الزام به سند و جبران خسارات وارده بابت عدم صدور مجوز کارت شهری وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۲۴ #67826785

سلام . من ماشین تاکسی خریدم یک ماه بعد از خرید من توقیف خودرو به فروشنده اول صادر شده بابت چک بلامحل من از فروشنده سوم خرید کردم و بصورت وکالت قطعی فروش و دایمی که پس از اخذ کارت شهری که یک ماه طول می کشد سند را به نام من بزنند متاسفانه بدلیل توقیف اموال فروشنده اول که پنچ سال قبل فروخته بصورت وکالت فروش دایمی و قطعی و سهل انگاری خریداران و فروش آن خودرو تاکسی به بنده آیا امکان دادخواست فروش مال غیر و الزام به سند و جبران خسارات وارده بابت عدم صدور مجوز کارت شهری بدلیل محدودیت (توقیف) انتقال سند وجود دارد؟ بهترین دادخواست باید چگونه تدوین و تنظیم شود؟ البته لازم بذکر است اعتراض شخص ثالث را هم به دادگاه ارائه شده با تشکر از استادان عزیز

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بعنوان ثالث در پرونده در خصوص توقیف خودرو اقدام و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند دهید

اعتراض ثالث راپیگیری ودادخواست تنظیم سنددهید

پاسخ به سئوال شما نیازمند اطلاع از تاریخ هریک از قراردادها و همچنین شرابط مندرج در متن مبایعه نامه ها دارد .

سلام
شما ابتدا می‌تونید به عنوان شخص ثالث ‌به توقیف خودرو اعتراض کنید و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح کنید.

اعتراض ثالث به توقیف خورد و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند