قرار عدم صلاحیت صادر شد یعنی چی؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۵۲ #67823156

من یه شاکی دارم که به خاطرش حساب بانکیم مسدود شده این متن برام اومد؟

نسبت به شکایت......علیه ....مبنی بر کلاه برداری طی شماره .....تاریخ .....قرار عدم صلاحیت صادر شد.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پرونده در دادگاه دیگری رسیدگی و ارجاع میشود از طریق شعبه پیگیری نمایید موفق باشید

با سلام و احترام
قرار عدم صلاحیت بدین معناست که مرجع رسیدگی کننده صلاحیت رسیدگی به پرونده را نداشته است پرونده را به مرجع دیگری ارسال کرده است.

درود
یعنی دادگاهی که پرونده به آنجا ارسال شده خود را صالح ندانسته و پرونده را به مرجع صالح ارسال کرده است.

باسلام
پرونده به مرجع صالح ارسال خواهد شد

باسلام دادگاه رسیدگی کننده صلاحیت رسیدگی به دعوی علیه متهم را ندارد و بایستی از طریق دادگاه دیگری شکایت طرح نماید.

دادگاه یا دادسرا احراز کرده که صلاحیت رسیدگی ندارد و باید دادگاه یا دادسرا محل دیگری صالح به رسیدگی است

با سلام یعنی به مرجع صالح جهت رسیدگی ارسال می شود.