تقسیم ارث بین فرزندان از یک مادر مشترک و دو پدر متفاوت چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۵۲۳ #67807055

زنی که شوهرش فوت کرده و فرزند پسر و دختر دارد و مقداری زمین از شوهر به ارث برده باشد . دوباره ازدواج کند و از شوهر جدیدش دو دختر داشته باشد و شوهرش زن دوم بگیرد و از همسر دومش نیز فرزندانی داشته باشد .ایا از زمین ارثی که از شوهر اولش به ارث برده به ان دو دختر که از شوهر دومش هست چیزی میرسد .

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود سهم زوجه با وجود فرزند یک هشتم از اموال منقول و قیمت اموال غیر منقول است

سلام ،بله ان زن هر مالی که داشته باشد ،در صورت فوت به تمام فرزندانش به ارث میرسد .ولی مقصود فرزندانی است که از شکم خودش متولد شوند نه فرزندان زن دیگر ،

سهم زن یک هشتم از عین اموال منقول و یک هشتم از قیمت اموال غیر منقول است بقیه ارث به ورثه متوفی دختر و پسر میرسد که دکور دو برابر اناث ارث میبرد سخنش کردی تا از طبقه اول کسی باشد نوبت به طبقات بعدی نمیرسد