آیا کارشناس خط می تواند از روی کپی، جعلی یا اصل بودن نوشته که ممهور به مهر اسم و امضاء می باشد را تشخیص دهد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۶۵۶ #67787852

با سلام

یک سوال داشتم

آیا کارشناس خط می تواند از روی کپی جعلی یا اصلی بودن نوشته که ممهور به مهر اسم و امضاء می باشد را تشخیص بدهد؟

ممنون میشم

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود، جهت کارشناسی نیازمند اصل سند است

فقط و فقط کارشناس در مواردی که دستور مقام قضایی مبنی بر اعلام نظر از روی کپی صادر گردید باشد امکان پذیر هست و امکان تشخیص اصالت خط و امضا از روی کپی تا حدی ممکن است اما در اکثر موارد کارشناسان نظر نظمی دهند

سلام خیر از روی کپی امکان کارشناسی وجود ندارد

سلام خیر . در کپی امکان جعل وجود ندارد .

با سلام و احترام
تشخیص از روی کپی امکان پذیر نمی باشد

تشخیص جعل از روی کپی ممکن نیست

با درود از روی کپی تشخیص کارشناسی ممکن نیست.