با جلوگیری از ورود پرسنل به محل کار بدون مجوز چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۵۹ #67753502

سلام بنده با یک شرکت پیمانکار قرار داد یک ساله داشتم تا عهده دار حفاظت از ایمنی پالایشگاه رو داشته باشم و یک روز که داشتم به محل کار می رفتم حراست پالایشگاه از ورود بنده ممانعت به عمل آورد و بعد از مدتی متوجه شدم بدون دستور از شرکت پیمانکار بوده است و شرکت پیمانکار خبر از موضوع نداشته و حراست و کسی که دستور به ممانعت از بنده را داده بودند تخلف کرده اند بنده به جرم ممانعت از حق و سوء استفاده از موقعیت شغلی و سلب آزادی شخص در قانون اساسی شکایت کرده ام که از طرف قاضی دادسرا رد شده است و قاضی گفته جرم نگاری در قانون نشده است لذا از وکلا خواهشمندم چاره ای اندیشیده تا بتوانم به جرم کیفری شکایت کنم سپاس از زحمات و صبر و صبوری شما

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با کمک شرکت پیمانکار مشکل با حراست حل وفصل کن ،مشکل با شرکت پیمانکار درمیان بگذار ودرخواست رفع مانع کن

با سلام
بگفته دادسرا ، بله این امر در قانون جرم انگاری نشده است لذا شکایت کیفری مقدور نمیباشد