آیا میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۸ #67750865

سلام وقتتون بخیر من معلول کم بینا هستم و پدرم یک ساله فوت کرده و بعد از یک سال متوجه قانونی شدم که فرزند مستمری بگیر که فوت شده طبق نظر و تشخیص کمیسیون پزشکی اگر از کار افتاده ی کلی تشخیص داده بشه میزانی از مستمری پدرم بهم تعلق میگیره...اما مادرم با اطلاع کامل از این موضوع و مشکلات حاد بینایی من اجازه ی دریافت مستمرزی پدرم رو نمیده...قاانون از کار افتادگی اصلا اجاززه ی مادر برای گرفتن مستمری توش بیان نشده...چجوری کارمند تامین اجتماعی و مادرم میتونه ههمچین ادعایی کنه؟ من از نظر قانونی چیکار باید بکنم؟؟ لطفا راهنماییم کنین من حتی پول دارو های چشمم رو ندارم و مجبورم از مستمریی پدرم استفاده کنم

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق دیوان عدالت پیگیری کنید

موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

بادرودوسلام ازطریق دیوان عدالت اداری امکان اقدام می باشد.

می توانید ازطریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

سلام
درخواست کتبی شما را به تامین اجتماعی جهت استفاده از دریافت مستمری بدهید .و در صورت عدن موافقت از طریق دیوان عدالت اقدام نمایید .

با درود ابتدا از طریق تامین اجتماعی پیگیری نمایید به نتیجه نرسیدید از طریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیری است

شما تقاضا کنید به کارشناسی ارجاع میشه اگر کارشناس تشخیص بدهد که از کارافتاده هستید بشما تعلق میگیرد