میتونم عدم صلاحیت بگیرم و حضانت بچه رو ازش بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۳ #67733167

من از خانوم به خاطر خیانتش طلاق گرفتم که مدارک خیانتش هم موجوده ولی به خاطر صلاح بچه اقدامی نکردم و توافقی جدا شدیم که حضانت بچه به ایشون داده شد ولی حالا به خاطر جعل و کلاهبرداری زندان افتادن میخواستم بدونم میتونم عدم صلاحیت بگیرم و حضانت بچرو ازش بگیرم دخترم ۶ سالشه

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . برای حضانت بچه ی زیر ۷ سالتون حتما باید مدارکی بر عدم صلاحیت مادر رو احراز کنید مثل معتاد بودن مادر به مواد مخدر و مشروبات الکلی و روان گردان . الزام کودک به تکدی گری و اشتغال به فساد و فحشا .جنایت علیه تمامیت جسمانی کودک . این موارد ها باید برای دادگاه خانواده اثبات بشه تا موفق بشین