آیا بایستی رای قطعی الزام به تمکین را به اجرای احکام ببرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴,۵۷۶ #67721248

سلام. زوج هستم، رای الزام به تمکین به نفع من شد و بعد از تجدید نظر خواهی همسرم رای بدوی تایید شد، دادخواست تجویز ازدواج مجدد داده ام اما توی وب‌سایت دیدم که نوشتند حکم قطعی تمکین را بایستی به اجرای احکام برد چنانچه زوجه باز هم حاضر به برگشت نشد، سپس دادخواست تجویز ازدواج مجدد بدهم، چه کار باید بکنم؟ آیا واقعا بایستی به اجرای احکام مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

تقاضای صدور اجراییه نسبت به دادنامه الزام به تمکین تقاضا نمایید

سلام دوست عزیز
به شعبه مربوطه مراجعه نماید و درخواست اجرای رای را بنماید به همسرتان ابلاغ می کنند که به زندگی مشترک برگردند اگر بازنگشتن دادخواست شما ثبت می شود

سلام
بله در صورتی که پس از صدور اجراییه و ابلاغ آن به همسرتان کماکان حاضر به تمکین نشدند شما می توانید اقدام به اخذ گواهی ازدواج مجدد نمایید

سلام
بله به اجرای احکام مراجعه کنید حتما
برای اجرای احکام قضایی، کسی که حکم به سود او صادر شده است، باید درخواست صدور اجراییه کند؛ یعنی وقتی رایی صادر شد، خود به خود اجرا نمی‌شود، بلکه کسی که رای به سود او صادر شده، باید اجرای آن را تقاضا کند و به دنبال آن اجراییه صادر می‌شود.