ضبط مشروب به وسیله پلیس چه عواقبی خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹۱ #67693372

در آشپزخانه منزل مسکونی یک اتش سوزی بسیار کوچک در ساعت ۳ صبح اتفاق افتاده و آتش نشانی برای پیدا کردن آتش درب تمام واحدها رو شکسته تا به واحد ما رسیده و اتش رو خاموش کرده.این وسط پلیس گشت بوده یا چیز دیگه بدون حکم وارد واحد شده بهمراه اتش نشانی و مقدار بسیار ناچیز مشروب با خودش برده،کسی در آن زمان در واحد نبوده.
قراره چه اتفاقی بیافته؟
آیا پلیس حق این کار رو داشته؟

آیا کسی که واحد را اجاره کرده متوجه بازخواست خاصی خواهد شد؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قراره چه اتفاقی بیافته؟
آیا پلیس حق این کار رو داشته؟
پلیس تنها با صدور حکم از جانب مقام قضایی حق ورود به منزل را دارد
آیا کسی که واحد را اجاره کرده متوجه بازخواست خاصی خواهد شد؟

این اقدام غیرقانونی پلیس نم ی تواند موجب محکومیت شما شود

کشف جرم غیر قانونی بوده و اقدام و کشف ضابطین موجب محکومیت شما نخواهد شد

با سلام با توجه به اینکه کشف جرم از طریق غیر مجاز و غیر قانونی انجام شده و لذا اقدام ضابطین مورد اثر قرار نگرفته و هیچگونه حکمی به ضررشما صادر نخواهد شد

ممکن است بدلیل نگهداری مشروبات الکلی جریمه شوید .