در جلسه رسیدگی به تقاضای اعسار و تقسیط مبلغ محکوم به چه مدارکی جهت ارائه الزامی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۴ #67687560

باسلام اداره کار به ناحق بنده را محکوم به پرداخت حقوق و مزایا به کارگر کرد و از اونجا که پرونده ۷۰ درصد ساختگی بوده در حکم قطعی چندین مورد مغایرت دادخواست کارگر و تغییر ادرس من در حکم نهایی مغایرت مدت زمان کارکرد در دادخواست و حکم پولهای دریافتی و...که من بابت اینها میخوام از کارگر شکایت کیفری کنم حالا چون حکم جلب گرفت من تقاضای اعسار دادم آیا در جلسه رسیدگی تقاضای اعسار میتونم این مسائل رو مطرح کنم و در کل چه مدارکی مهم و تاثیر گذار در قبول اعسار و تقسیط مبلغ به تعداد قسط بیشتر در تصمیم دادگاه و رای نهایی از طرف قاضی باید ارایه بدم، مبلغ ۹ میلیونه، ۲ نفر هم شاهد دارم

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما نیاز به حضور ۲ شاهد در جلسه رسیدگی دارید.

دررسیدگی به جلسه اعسار فقط به همین موضوع رسیدگی می گردد و شما جهت اثبات اعسار باید دلایل و مدارکی دال بر عدم تمکن مالی ارایه دهید

درودبرشما
عوامل موثر براعسار شهادت شهود میزان دریافتی واقساط و.......

سلام . به این مسائل در جلسه رسیدگی اعسار . ترتیب اثر نمی دهند
در جلسه اعسار حضور شهود الزامی است