اگر خواستیم تفکیک کنیم و سهم خود را بفروشیم، آیا باید مجدد مالیات بپردازیم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۲۹ #67687123

با سلام. پدربزرگ من مالک ۳ دانگ از ملکی مسکونی بوده که بعد از فوت ایشان در سال ۹۲، پدر من و سایر ورثه مالیات آن را طبق قانون قدیم میپردازند و سند تفکیک میشود. سال ۹۹ پدر من فوت میکند و هنوز سند پدرم را تفکیک نکردیم. برای تفکیک که طبق قانون جدید مالیات لازم نیست بپردازیم، منتها اگر خواستیم تفکیک کنیم و سهم خود را بفروشیم، آیا باید مجدد مالیات بپردازیم؟ اگر بله، آیا راهی هست که سند پدرم را بدون تفکیک بفروشیم که نیاز به پرداخت مالیات مجدد نباشد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مالیات پرداخت گردد.

سلام.باید پرداخت مالیات را انجام دهید...

سلام وقت بخیر
میبایست مالیات پرداخت گردد.

سلام
بله ، باید مالیات پرداخت کنید.

سلام
طبق توضیحات مالیات باید پرداخت شود

سلام و درود بله باید پرداخت مالیات را انجام دهید

با سلام بله باید مالیات پرداخت کنید.