شکایت از همسایه، به علت شستن فرش در پشت بام، ممکن خواهد بود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۹۱۷ #67667681

آیا میتوان از همسایه ای که در پشت بام فرش یا لباس میشوید شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پشت بام حسب قانون تملک اپارتمانها جز قسمتهای مشترک می باشد وتمامی ساکنین حق استفاده متعارف از ان را خواهند داشت وبا توجه به اینکه شستشو در پشت بام علاوه بر اینکه از انشعبات اب مشترک استفاده میشود باعث دخل وتصرف در مشترکات هم تلقی میگردد لذا موضوع از طریق مدیر ساختمان قابل پیگیری می باشد

با سلام
معمولا پشت بام از مشاعات ملک باشد پس میتونید شکایت کنید مگر با رضایت سایر ساکنین انجام داده باشه

سلام وقت بخیر
با توجه به اینکه پشت بام جزء مشاعات آپارتمان محسوب می شود لذا برای استفاده غیر متعارف نیاز به اجازه ساکنین یا هیئت مدیره ساختمان است.

سلام
اگر پشت بام از مشاعات ملک باشد حق چنین تصرفاتی را ندارند مگر با رضایت سایر ساکنین