با داشتن وکالت نامه از همسرم چگونه میتوانم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۴۳ #67652942

سلام من با داشتن وکالت نامه طلاق از همسرم مراجعه یه الکترونیک قضایی کردم بهم گفتن باید حتما وکیل داشته باشی ایا این موضوع صحت دارد؟ بدون وکیل و با داشتن وکالت طلاق از زوج امکان طلاق وجود ندارد؟ دستمزد وکیلا بسیار بالاست جای دولتی هست که با دستمزد کمتری این کار و انجام بدن؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می بایست با وکالتنامه خود با وکیل دادگستری قرارداد ببندد و از طرف شوهر وکالت به وکیل بدهید.

بله باید وکیل بگیرید حق الوکاله طلاق توافقی ناچیزاست

با سلام
برای اقدام به طلاق از سوی زوجه ( در صورت داشتن حق طلاق برای زوجه ) شما بایستی به جهت اینکه برای طلاق بایستی هر دو طرف حضور داشته باشند بر این اساس بایستی یک نفر وکیل دادگستری اخذ نمایید تا از طرف زوج جهت انجام امورات طلاق اقدامات قانونی و لازمه را انجام نماید.

بله شما بایدبرای همسرتان وکیل بگیرید تا از طرف ایشان به دادگاه مراجعه و اقدام شود
می توانیددرخواست وکیل معاضدتی بنمایید

سلام بله از جانب زوج باید وکیل در پرونده وارد گردد در صورت ناتوانی از گرفتن وکیل به قسمت معاضدت کانون وکلای شهر خود مراجعه نماید با هزینه قلیل برای شما وکیل انتخاب می گردد. یا می توانید از زوج بخواهید در زمان ثبت و جلسه بدوی حاضر گردد تا حکم شما صادر گردد.

سلام
بله شما باید حتما برای شوهرتان نیز وکیل دادگستری بگیرید تا از طرف ایشان به دادگاه مراجعه و اقدام شود و نیز می توانید از ایشان درخواست کنید که شخصا در دادگاه حاضر و توافق لازم را انجام دهند در این صورت نیاز به وکیل ندارید همچنین می‌توانید به وکالت از شوهرتان به قسمت معاضدت کانون وکلا مراجعه و درخواست وکیل معاضدتی بنمایید

سلام وقت بخیر

ظاهرا شما دارای وکالتنامه رسمی طلاق از همسرتان هستید ... که با اختیار حاصله میبایست یک وکیل دادگستری مع الواسطه از طرف شوهرتان اختیار و شما هم اصالتا از سوی خود فرایند طلاق رو پیگیری نمایید .....
حق الوکاله وکلا نیز برابر تعرفه جدید در امور خانواده :
ماده۱۳‌ـ حق‌الوکاله امور حسبی، دعاوی خانوادگی و غیرمالی به شرح زیر تعیین می‌شود:

الف‌ ـ مطلق دعاوی خانوادگی یا دعاوی مالی ناشی از زوجیت و هم­چنین امور حسبی: حداقل مبلغ پنج میلیون ریال و حداکثر مبلغ دویست میلیون ریال؛

ب ‌ـ دعاوی که خواسته آن‌ها مالی نیست یا تعیین بهای خواسته به موجب قانون لازم نیست: حداقل مبلغ چهار میلیون ریال و حداکثر مبلغ سیصد میلیون ریال.