مبلغ بیست میلیون به دوستم دادم ولی هیچ مدرکی جز ازحسابم به حساب وی چک بین بانکی گرفتن با این مدرک می توانم طلب خودرا مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۰ #67646

سلام بنده سال ۹۰ حدود بیست میلیون تومان به یکی از دوستانم دادم که قرار شد با آن کار کند و سودش را با بنده تقسیم کند و قرار بود در قباله مبلغ یه چک به من بدهد که بعد از گرفتن مبلغ از بنده دیگر از دادن چک ضمانت به من طفره رفت و آخر نداد و بعد از دادن دو ماه سود کار با پول من دیگر نه سودی به بنده نه پولم را .هیچی هم در دست ندارم چون دوست صمیمی من بود فقط اون مبلغ ۲۰میلیون رو از حسابم به حسابش چک بین بانکی گرفته بودم تنها مدرکم این است اگر مدرک به حساب بیاید و چند ماه پولی که از حسابش به حساب بنده زده.لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم به پولم برسم بعد این همه سال که هرروز امروز فردا کرده و من بخاطر رفاقت صبر کردم .
خیلی ممنون

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید دادخواست مطالبه مطرح کنید اما مبالغی که به حساب شما واریز کرده از بدهی اش کم می شود .

با سلام همان مدرک به همراه درخواست پرینت آنوقت حسابش کافی است باید به استناد این مدارک دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید