چک و سفته از بنده و ضامن وثیقه ملکی از ایشونه؛ بنده بعنوان مدیرعامل خواهم بود بنده باید چه کارایی انجام بدم تا در اینده برام مشکلی پیش نیاد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۳ #67641526

باسلام بنده قراره با دوستم شرکت خرید و فروش کالا بزنیم و چک و سفته از بنده و ضامن وثیقه ملکی از ایشونه همچنین قرارداد رسمی هم نوشته داریم بنده بعنوان مدیرعامل خواهم بود بنده باید چه کارایی انجام بدم تا در اینده برام مشکلی پیش نیاد؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قطعا در رابطه شراکت بایستی آورده مشخص تا بر اساس آن قدرالسهم شراکت مشخص شود لذا شما شفاف قرارداد فی مابین تنظیم نمایید تا در آتی مشکی بوجود نیاید.

بادرودوسلام بهتر می باشد ازمتخصصین یاری بگیرزد.

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

نیاز به تنظیم قرارداد کامل و با ذکر تمام جزییات دارید.

پس از ثبت شرکت و انتخاب شما به عنوان مدیرعامل، قانون تجارت ملاک مسئولیت ها و حقوق شما خواهد بود.

درود
بهتر است در زمینه تنظیم شراکت و اساسنامه شرکت از متخصص یاری بگیرید .

توصیه میشود ضمن ثبت شرکت به صورت قانونی ، نسبت به تنظیم قراداد و اساسنامه حقوقی دقیقی اقدام نمائید .