آیا ازدواج من ثبت میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۶ #67627381

با سلام و خسته نباشید من سرباز فراری هستم و حدود یک سال از فرارم میگذره و میخوام ازدواج کنم آیا ازدواج من ثبت میشه؟؟؟
و سوال بعری اینه که من میخوام وکیل بگیرم آیا وکیل هنگام ورود به دادگاه میتونه همراه من باشه ؟؟؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله شما می توانید ازدواج نماید مانعی در این خصوص وجود ندارد ضمنا وکیل می توانید همراه داشته باشید

با سلام و احترام ؛ فرار از سربازی شما ربطی به ازدواج شما ندارد براحتی و بسلامتی ازدواج خودتون رو ثبت نمایید و برای هر دادگاهی که بخواهید میتوانید از وجود وکیل دادگستری استفاده نمایید و حتی در بعضی پیگیریها بجای خودتون وکیلتون امور را انجام خواهند داد.

باسلام
هم می توانید ازدواج کنید وهم وکیل دادگستری داشته باشید اینا حق طبیعی وقانونی شماست

ازدواج شما ثبت میشود . بله میتوانید وکیل بگیرید و همراه شما در دادسرا و دادگاه نظامی شرکت نماید در کل زیاد نگران نباشید اگر بار اول است فرا ری میشوید

با سلام
بله ازدواج شما ثبت می شود و ارتباطی با سرباز فراری ندارد و می توانید همراه خود وکیل داشته باشید

با درود بله می‌توانید وکیل دادگستری اختیار نمایید
اگر ممنوع الخدمات نشده باشید بله امکان، ازدواج رسمی و ثبت نکاح وجود دارد

وکیل می تواند در تمام مراحل حضور داشته باشد.
می توانید نسبت به ثبت نکاح اقدام نمایید