آیا سبدگردانی محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۸۲ #67622517

سلام برای یکی از اقوام در بازار سرمایه سهم خریداری کرده ام سهم های که برای خودم خریدم برای ایشان هم خریداری شده بعد یک ماه پرتفو را بستن والان بعد گذر ۹ ماه اقدام به شکایت علیه بنده نموده در صورتی که قراردادی بین ما عقد نشده

مشاوره حقوقی بورس
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع وصف کیفری ندارد حسب توضیحات لیکن می‌توانند طرح دعوای حقوقی کنند تحت شرایطی موضوع مستلزم بررسی هست

با سلام بله محسوب می‌شود

مستلزم بررسی اسناد و مدارک است...

با درود بله محسوب می‌شود

درود
بنظر سبد گردانی محسوب می گردد

سلام وقت بخیر
علی الاصول مسئولیتی برای شما وجود ندارد لیکن اظهار نظر دقیق در این خصوص نیاز به بررسی توافق صورت گرفته میان شما و ایشان دارد.

سلام
اظهارنظر منوط به اخذ توضیحات تکیملی است