فروش خودرو بجای حساب قبلی امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۹ #67616924

سلام،
بنده چند سال پیش برای یکی از اشنایان ماشینی خریدم با سرمایه خودش،چون ایرانی نبود کارت و سند و مدارک رو به نام خودم زدم، البته به درخواست خودش
ما در کاری با هم شریک بودیم، الان اختلاف حساب داریم و ایشون حق من رو پرداخت نمیکنه
سند و اوراق ماشین همچنان نزد من است
ایا من میتونم ماشین رو بفروشم،؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقدام به این کار قطعا برای شما عواقب حقوقی و کیفری در پی خواهد داشت.
مناسب‌تر است که ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر مطالبه وجه به طرفیت ایشان ارسال نمایید در صورتی که ترتیب اثری ندادند دادخواستی بر همین مبنی مطرح نمایید.

خیر تحت عنوان فروش مال غیر مسولیت کیفری و حقوقی دارید

با سلام
خیر چون در صورت اثبات مرتکب خیانت در امانت شده اید

سلام
چنین امری ممکن است موجب ایجاد مشکلات و طرح دعاوی دیگر شود
بهتر است با ارسال اظهارنامه و مطالبه طلب اقدام کنید

شما بایستی از راههای قانونی برای احقاق حقوق خود اقدام نمایید، لذا انتقال و فروش خودروی مذکور ممکن است عواقبی با مسولیت کیفری از جمله فروش مال غیر و یا خیانت در امانت به دنبال داشته باشد.