خیانت همسر، چگونه اثبات میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۳ #67597657

همسرم اعتراف کرده به مدت ۲ سال با مردی متاهل ارتباط داشته، اعم از تلفنی و پیامکی و حضوری و جنسی، اما حدود ۵ ماه است ارتباط قطع شده یکی اینکه را اثبات این روابط برای محکوم کردن چیست و دیگری برای هر کدام چه حکمی صادر میشود؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ۵ ماه است که رابطه به اتمام رسیده است بهترین راه فراموشی و پذیرش توبه ایشان می باشد

با سلام و احترام
راههای اثبات موضوعی که فرمودید از طریق شهادت شهود و اقرار طرفین میباشد و با توجه به نوع ارتکابی آن اعدام یا شلاق خواهد بود

با سلام
برای اثبات زنا شهادت چهار مرد عادل لازم است .. و یا اینکه زانی و زانیه خودشان اعتراف به زنا کنند .. درصورتی که زنا نسبت به هریک از طرفین ثابت شود با توجه به محصنه بودن ان حکم اعدام برایشان در نظر گرفته میشود.. درصورتی رابطه ی زنا ثابت نشود و تنها روابط کمتر از زنا ثابت شود هرکدام به تا ۹۹ ضربه شلاق محکوم میشوند .

اگر زن و مرد هر دو متاهل باشند و هرگاه بخواهند بتوانند با همسر دایمی خود ارتباط زناشویی داشته باشند اگر مرتکب جرم زنا شوند به مرد متاهل مرتکب محصنه و به زن متاهل مرتکب محصنه می گویند. در این مورد اگر هر یک از زوجین به دلیل مسافرت طولانی، حبس، بیماریهای مقاربتی مثل ایدز مرتکب این گناه شوند آنها را از احصان خارج می‌کند. در زنای محصنه اگر هریک از مرد و زن همسری دارند که با او نزدیکی نکرده اند مجازات زن ۱۰۰ ضربه شلاق و مجازات مرد علاوه بر ۱۰۰ ضربه شلاق تبعبد از محل سکونت به مدت ۱ سال و تراشیدن سر است. طبق قوانین مجازات اسلامی مجازات جرم زنا محصنه یا محصن اگر زوجین پیر باشند ۱۰۰ ضربه شلاق و بعد سنگسار است اما اگر زوجین جوان باشند فقط سنگسار است.

سلام
برای اثبات رابطه جنسی نامشروع شهادت چهار مرد عادل لازم است

باسلام
اگر زنا تحقق پذیرفته باشد( یعنی با عرض معذرت دخول) و اگر هر دو محصن باشند( یعنی همسر دار و شروط دیگر) حکمشان اعدام است و اگر کمتر از زنا باشد تعزیر می شوند(مجازت دارند ولی اعدام نه)
اگر شما نتوانید این ادعا را در دادگاه ثابت کنید شلاق خواهید خورد.
راههای اثبات هم ادله است. اعتراف خود آنها در دادگاه، شهود اگر موجود باشد.