میتونم به مامور نیروی انتظامی در خصوص اینکه بدون شناسایی افراد اقدام به جمع اوری امضا کرده در دادگاه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۳ #67594571

با سلام من در صحنه درگیری حضور نداشتم ولی شخص دیگری که نمیشناسم امضای من رو در برگه صورتجلسه پاسگاه جعل کرده و دادگاه من رو خواستار شده چطور میتونم اعلام بیگناهی کنم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
اقدام مامور در اینخصوص بدون احراز هویت فرد غیرقانونی بوده و جنابعالی می توانید به لحاظ عدم انتساب امضاء منتسب به شما و جعلی بودن آن، درخواست ارجاع موضوع به کارشناس استکتاب خط و امضاء را جهت احراز جعلی بودن امضای شما درخواست نمایید. و در صورت ثبوت جعلیت امضاء می توانید شکایت خود را در اینخصوص علیه جاعل مطرح نمایید..
موفق باشـید..

در صورت عدم صحت کار مامور می توانید به عنوان جرم جعل و استفاده از سند مجعول علیه وی شکایت کنید

باسلام باتوجه به اینکه شما در برگه امضا نزده اید میتوانید شکواییه ای مبنی برجل امضا تنظیم وبه دادگاه ارسال نمایید ودر دادگاه اعلام نمایید که حضور نداشته اید و امضای شما جعل گردیده است.

ادعای جعل نمایید که موضوع به کارشناس‌ ارجاع خواهد شد.

باسلام در جلسه دادگاه ادعای جعل کنید ودرخواست ارجاع به کارشناس کنید

درخواست ارجاع موضوع به کارشناس کرده و پس از اثبات بی گناهی خود می توانید شکایت بکنید

بادرود
میتوانید ادعای جعل نمایید که موضوع به کارشناس‌ ارجاع خواهد شد.