شناسنامه فرزندان نیز ابطال میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲۲ #67591421

ایا بعد از اینکه شناسنامه پدر به علت تایید نشدن هویت پدر ابطال میگردد شناسنامه فرزندان نیز ابطال میشود یا خیر؟(شناسنامه پدر بیش از ۵۰ سال دست خودش بوده اما اکنون ثبت احوال نظر بر این دارد که شناسنامه‌ مال خودت نیست و باطل می‌شود)

مشاوره حقوقی ابطال شناسنامه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله امکان ابطال شناسنامه فرزندان نیز وجود دارد .

امکان ابطال شناسنامه فرزندان نیز وجود دارد

با سلام
چون شناسنامه فرزندان براساس شناسنامه پدر اخذ می گردد اگر شناسنامه پدر باطل گردد متاسفانه شناسنامه فرزندان نیز باطل خواهد شد

باسلام اگر دلیل ابطال اختلاف در تبعه کشور باشد همه شناسنا مه های بعد آن صادر شده باشد برای فرزندان باطل است ..

باسلام بله شناسنامه فرزندان نیز باطل میشود

با سلام، خیر، شناسنامه ی فرزندان به این دلیل باطل نمی شود.