درصورتی که از مدارک شخصی سوء استفاده شده باشد و ممنوع الخروج و ممنوع المعامله صورت گرفته باشد از چه طریقی باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۱۹ #67582993

شخصی از مدارک هویتی برادرم و چند نفر دیگر سواستفاده کرده و با استفاده از آنها در اتاق بازرگانی کارهایی را انجام داده است.برادر بنده بعد از چند سال طی اتفاقی این موضوع را متوجه شد و فهمید که ممنوع المعامله و ممنوع الخروج است.میخواستم در این باره ما را راهنمایی کنید که چه کارهایی باید انجام بدهیم و چگونه این موضوع را پیگیری کنیم.در ضمن برای گرفتن وکیل باید به چه مواردی توجه کنیم و تخصص وکیل مورد نظر ما باید در چه زمینه ای باشد.ممنوم

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید به مرجع صادر کننده رای (ممنوع الخروجی) مراجعه کنید و مدارک خود را ارائه دهید تا پس از بررسی نسبت به صدور رای جدید اقدام نمایند
کلیه وکلا می توانند پرونده شما را پیگیری کنند
متخصصین در زمینه تجارت بهتر قادر به راهنمایی شما هستند