از نظر قانونی خسارت اون گلدون به چه شکله؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۸۶ #67565285

با سلام.
امروز من داخل یک فروشگاه لوازم خانگی (ظرف و ظروف) شدم. متاسفانه ورودی فروشگاه یک گلدان با گل‌هایی بزرگتر از سایز گلدان قرار داشت و سمت دیگر ورودی نیز یک ردیف کالا بود و راه ورودی تنگ. گویا هنگام ورود کیف من به گل‌ها گیر کرد و باعث سقوط گلدان شد (نوشتم گویا چون بدنم نخورد که احساس بکنم و موقع سقوط هم خودم فاصله زیادی با گلدان داشتم). من به صورت داوطلبانه گفتم که حاضرم نصف هزینه گلدان را بابت خسارت بپردازم که فروشنده گفت باید زنگ بزند از صاحب فروشگاه اجازه بگیرد و صاحب اصلی مخالفت کرد و گفت که حتما باید کل مبلغ گلدان (که تزیینی و دکوری بود، نه فروشی) رو بپردازم. با مخالفت من صاحب فروشگاه گفت که ده دقیقه صبر کنم تا بیاید. من هم بیرون فروشگاه منتظر شدم (باز هم داوطلبانه نرفتم و منتظر موندم) اما بعد گذشت زمان طولانی صاحب فروشگاه آمد و میخواست که فیلم های دوربین را نگاه کند تا به من ثابت کند من مقصرم که این کار زمانبر بود و ایشون گفتند چند ساعت طول میکشه. من هم گفتم که الان کار دارم میشه شماره تماس بذارم و برم که مخالفت کردند و گفتند زنگ میزنند پلیس و من توضیح دادم که خودم کلی منتظر موندم و خیلی راحت میتونستم برم که تهدید کردند درب فروشگاه رو میبندند و زنگ میزنند پلیس. بلند شدند و من هم دیدم واقعا میخوان در رو ببندند که خودم زنگ زدم به پلیس. پلیس هم گفت کارشون ایجاد مزاحمت هست و الان یه ماشین میفرستند تا بیاد. تا پلیس بیاد دیگه فروشنده پیشنهاد داد نصف مبلغ رو بدم و برم. منم چون کار داشتم قبول کردم. تا اون لحظه هم پلیس نیومده بود و هر بار تهدید میکردند دو سه ساعت طول میکشه پلیس بیاد و الکی منتظرم. من هم بعد خروج از فروشگاه به پلیس زنگ زدم که نیرو نفرستند. میخواستم بدونم از نظر قانونی خسارت اون گلدون به چه شکله؟ در انتها هم فیلم رو نیاوردند اما تو بهترین حالت یه شکستن غیرعمدی بود. در ضمن میخوام بدونم برای این تهدید و رفتارشون میتونم شکایت کنم و از کجا و به چه طریقی؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید از عهده کل مبلغ گلدان برمی آمدین
ولی اگر اطلاع دقیقی از قیمت گلدان نداشتید می تونستید پرداخت وجه رو به اطلاع از قیمت واقعی آن موکول می کردین .
در ضمن اگر توهین یا تهدید و مزاحمتی نمودند می توانید برای شکایت کیفری اقدام نماید

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت شکایت کنید

با سلام و احترام
بابت ضرری به او وارد شده باید از عهده خسارتش بر آیید اگر مقصر شما باشید
و بابت توهین و تهدید می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکوائیه ای طرح کنید

باسلام طبق قانون مسوولیت مدنی هرکسی به شخص یا اشخاصی ضرری برساند مسئول است و بایستی ضرر وارده را جبران نماید.اما در صورتی که آن شخص به شما توهین نموده باشد میتوانید علیه ایشان شکواییه تنظیم نمایید و جهت ارسال به دادسرا به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

سلام بابت شکستن گلدون چانچه کیفتون خورده باشه با فیلم دوربین هامشخص بشه باید بدید کل مبلغ رو اما بابت بست درب معازه اجازه نداره این کارو بکنه با مراجعه ب پلیس خدمات قضائی درخواست شکایت هتک حرمت تهدید و ایجاد مزاحمت شکایت کنید