آیا میتوانم با عنوان تهمت و نشر اکاذیب از همسرم شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۹ #67556314

همسر من به من تهمت زده که مدارک شناساییشو برداشتم و اینو همه جا عنوان کرده.
آیا شکایت کیفری در این خصوص جواب میدهد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی افترا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید از ایشان شکایت نمایید و به حق خود برسید ولی میبایستی حتما برای اثبات ادعای خود از ادله استفاده کنید از جمله شهادت شهود یا اقرار خود ایشان حتی اگر پیامی دال بر این قضیه دارید در دادگاه به عنوان اماره قابل اثبات می باشد شما باید قاضی را به علم برسانید که این جرم انجام شده است

سلام به نظر بنده اگر صراحتا به شما اتهام سرقت را نسبت نداده ، طرح شکایت بی فایده است .

می توانید به اتهام تهمت از ایشان شکایت کنید

اما توصیه می شود در فضای خانواده بحث حقوقی را وارد زندگی زناشویی نکنید و با کدخدامنشی بزرگتر های فامیل و مراجعه به مراکز مشاوره خانواده مشکلات خود را حل کنید

باسلام خدمت شما شکایت کیفری برای این کار جواب میدهد