درباره نفقه ماهانه یک دختر ۲۲ ساله چطور اقدام شود؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۳۸۵ #67553761

سلام خسته نباشید من دانشجو هستم و مشغول به کاری نیستم منبع درآمدی ندارم و مجرد هستم.میخوام بدونم پدر من موظف هست به من ماهانه بده یا نه؟و اینک فقط خرج دانشگاه منو میده و به تازگی که من ۲۲ سالم شده سه الی چهار ماه هست که به من ۵۰۰ میده و میگه دیگه هیچی از من نخواه میخوام بدونم با این قیمت بازار و گرونی برای منه دختر ۵۰۰ جوابگوی کدوم نیاز من هستش؟لباسم؟لوازم ماهانه شخصیم؟یا چیزای دیگه ای که برای دختر نیازه!

مشاوره حقوقی نفقه
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر نفقه تعلق می‌گیرد ولی اگر توافق نباشد کارشناس میزان آن را مشخص می کند

با سلام به شما نفقه تعلق خواهد گرفت لکن در صورت امکاه بهتره با توافق باشه در غیر اینصورت دادخواست مطالبه نفقه فرزند مطرح کنید که بر اساس نظر کارشناس رسمی دادگستری و همچنین درآمد و استطاعت مال منفق ( پدر ) تعیین خواهد شد.

باسلام
نفقه تعلق می‌گیرد ولی اگر توافق نباشد کارشناس میزان آن را مشخص می کند

سلام نفقه تعلق می‌گیرد ولی اگر توافق نباشد کارشناس میزان آن را مشخص می کند

باعرض سلام،بهتر است با صحبت مشکل را حل کنید یا خودتان به سرکار بروید در آخر اگر به هیچ نتیجه ای نرسیدید دادخواست نفقه بدهید تا کارشناس میزان نفقه را تعیین کند

درضمن پرداخت هزینه تحصیل در دانشگاه در زمره اقلام نفقه نیست، علی هذاپدر تکلیفی به پرداخت شهریه دانشگاه ندارد.

باسلام نفقه شما تا زمان ازدواج یا اشتغال به عهده ایشان است. می‌توانید به دادگاه برای مطالبه نفقه اقارب مراجعه کنید