چه میزان دیه به من تعلق میگیرد و آیا به نرخ سال گذشته است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۶ #67522355

با سلام

بنده در خرداد ۹۷،در محل کار دچار پارگی رباط های acl و mcl و all زانو پای چپ شدم، با توجه به اینکه بیمه مسئولیت مدنی دارم.

میخواستم بدانم چقدر دیه به بنده تعلق میگیره؟

و آیا به نرخ سال قبل محاسبه میشه یا امسال؟

وقوع حادثه سال قبل بوده و اتمام بهبودی امسال.

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میزان دقیق دیه پس از اخذ نظریه آخر پزشکی قانونی مشخص میشود و تا آن زمان برای اطلاع از آن بایستی صبر کنید .

سلام میزان دیه بعد از گواهی پزشکی قانونی قطعی قابل محاسبه است . و به نرخ روز پرداخت .

با سلام و احترام
میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین می کند و بر اساس قیمت روز محاسبه می شود

دیه مقدره درحکم دادگاه مشخص می گردد .
دیه به نرخ امسال محاسبه می شود

سلام میزان دیه با توجه به نظریه پزشکی قانونی توسط دادگاه تعیین میگردد و به نرخ روز محاسبه و دریافت میشود