امکانش هست تبانی کند که قاضی واسه مهریه رای به نفعش صادر کنه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۱۳ #67513935

با سلام. همسرم درخواست طلاق توافقی داده البته من پارسال به ایشون وکالت حق طلاق دادم. الان با توجه به اینکه ما در شیراز زندگی میکنیم ایشون دادگاه تو یه بخش کوچک استان فارس انداخته. میخواستم بدونم امکانش هست بعد از طلاق و واسه مهریه بخواد از این طریق اونجا تبانی کحه که قاضی واسه مهریه رای به نفعش صادر کنه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مهریه را در هر صورت باید بپردازید و ربطی به مسائلی که مطرح کردید ندارد.

باتوجه به وکالت درطلاق که سند رسمی می باشد رسیدگی میشود و فرض تبانی منتفی است

مهریه و اجرای اون از حقوق همسرتون هست و قصد تبانی قاضی برای این امر معنی نداره

قاضی بر مبنای مستندات ومدارک رای خود را صادرخواهد کرد واگرهم خطایی کرد مرجع بالاتری وجوددارد پس جای نگرانی برای شما وجود ندارد

سلام و درود، مهریه متعلق به زن بوده و مساله ی تبانی غیرمنطقی می باشد، و شما صرفا می توانید جهت دفاع ادعای اعسار از پرداخت مهریه نمایید؛ در هر صورت متن توافق‌نامه نامه در این خصوص ملاک خواهد بود، موفق باشید.

سلام اگر در وکالت نامه شما توافقتان درمورد مهریه قید شده باشه دادگاه مکلف است برهمان اساس حکم بدهد و اگر توافق شما صرفا بر طلاق بوده مهریه همان مهریه مشخص شده در قباله ازدواج است.

باسلام
بستگی به توافق شما در متن وکالت نامه دارد
و مهریه دین است که باید پرداخت شود