آیا توقیف اموال فقط نسبت به اموال دارای سند رسمی قابل اعمال است ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۳ #67512474

سلام.... وقتی که برای مهریه از اداره ثبت اجراییه گرفته می شود این اجراییه فقط برای توقیف اموالی که سند دارند مثل زمین وخانه و ماشین و یا حساب بانکی کاربرد دارد؟ یا میشود با این اجراییه نامه به دادگاه گرفت و دیه را در دادگاه و قبل از اینکه پول دیه به حساب دیه گیرنده واریز شود /توقیف کرد چون ممکن است کسی که دیه می گیرد سریع یک حساب جدید باز کند و دیه را به آن بریزد و قبل از اینکه حساب توقیف شود پول توسط خود دیه گیرنده برداشت شده و من چیزی عایدم نشود با تشکر از جوابتان

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام‌و درود
تمامی اموالی که سند دارند و صورت حساب ها و خودرو قابل توقیف میباشند

با درود فراوان
میتوانید با توضیحات نسبت به توقیف دیه اقدام نمایید و در مرحله واریز دیه پس از واریز آنرا توقیف نمایید .

سلام می توانید طی درخواستی به اجرای ثبت و شرحی که به دادگاه ارسال می شود ، دیه را هم توقیف کنید .

با سلام ووقت بخیر
بله فقط املاکی که سند دارند قابل توقیف می باشند و حساب های بانک ودرمورد دیات هم میتوانید برای شعبه نامه بگیرید یا اینکه اجازه دهید دیه به حساب واریز شود و حساب را توقیف کنید .