تهمت غیر مستقیم زدند؛ می توانم پیگیری قانونی کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۲ #67504243

با سلام و احترام
من دختری هستم ۲۹ ساله که همراه مادر و خواهر ۳۱ ساله ام زندگی می کنم. حدود ۱۸ سال پیش مادر و پدرم از یکدیگر جدا شدند و پدرم بعد از ۳ سال ازدواج مجدد داشتند و در سال ۸۶ نیز فرزند ایشان متولد شد. من و خواهرم کارمند هستیم و به لطف خدا زندگی آبرومندانه ای داریم. یکسال پیش دختر پدرمان که خواهر ما هم محسوب می شود تقاضا داشت که نرم افزارهای مجازی داشته باشد تا بتواند با دوستانش چت کند. و پدرم هم از من خواست که بطور نامحسوس و از راه دور ایشان که هم اکنون ۱۳ ساله اند را کنترل کنم. تا اینکه متوجه شدم با دوستانش حرفهای نادرستی رد و بدل می کنند و حدود سه ماه پیش یکی از دوستانش عکس هایی از یک رمان را برای دختر پدرمان ( خواهرم ) ارسال کرد بسیار بسیار این رمان زشت و ناپسند بود با خواهرم صحبت کردم و قول دادند که با این دختر قطع رابطه کند اما باز مجدد آن دختر پیام برای خواهرم ارسال کرد و من هم با دوست خواهرم تماس گرفتم و آن دوست را دعوا کردم و گفتم که رابطه اش را با خواهرم تمام کند. احتمالا خواهر دوست خواهرم متوجه این صحبت تلفنی شده بود و با منزل پدرم تماس می گیرد و با همسر پدرم که کلا از این ماجرا خبر نداشتند تماس می گیرد و موضوع را می گوید. و همسر پدرم که کلا حس خوبی به ما ندارند و بسیار رفتار بدی با ما دارند دو شب پیش بحثی راه انداختند و گفتند به چه حقی تو زندگی ما دخالت می کنین که پدرم گفتند من از ایشان خواستم که پی کار را بگیرد و ایشان گفتند باید یکی دنبال این دو نفر (من و خواهر بزرگترم) بیفتند و معلوم نیست که اینها کجا می روند و چه کار می کنند . در این بین من و خواهر بزرگترم و پدرم خیلی عصبانی شدیم پدرم گفتند این چه حرفیه که می زنی مگر اینها چکار کردند که باید یکی اینها را بپاید همسرشان خندیدند و گفتند که از قیافه ی این دختره( من ) مشخص هست که چکاره هست . من بسیار عصبانی شدم و خواهرم به همسر پدرم گفتند که ان شاءالله پای حرفتان را بخورید چون به شرف یک دختر تهمت می زنید و ایشان باز حرف خودشان را می زدند (ناگفته نماند خواهر کوچکترم حدود ۲ سال پیش و در سن ۱۱ سالگی با پسری هم سن خود قرار گذاشته بود و بطور مخفیانه خانه را ترک کرده بود به همین خاطر پدرم از من خواسته بودند که خواهر کوچکترم را کنترل کنم)
عذر خواهم از حضور وکلای ارجمند
متن بسیار طولانی شد و فقط خواستم بدانم بخاطر جمله ای که به من گفتند قانون حکمی برای تنبیه ایشان دارد یا خیر

مشاوره حقوقی افترا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع قابل پیگیری است به شرطی که قادر به اثبات آن باشید ولی توصیه میشود در عصبانیت تصمیم گیری نکنید چرا که مطمئنا با شکایت و پیگیری قانونی نه تنها مشکلی حل نمیشود بلکه اختلاف موجود نیز شدت پیدا میکند .

با سلام توصیه می شود که مسایل خانوادگی را میان خود با صلح و سازش برطرف کنید. همانطور که گفتید شما شخص آبرومندی هستید و مراجعه به دادگاه و دادسرا و کلانتری گزینه مناسبی نیست و همچنین اثبات اینکه در محیط خانوادگی توهین به شما است قدری سخت است. با این حال در صورتی که قصد شکایت دارید بسته به اینکه چه لفظی را به شما نسبت داده اند مرتکب توهین یا قذف شده است