من تهدیدش کردم؛ میترسم خودش کاری کند و گردن من بیندازد، چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۷ #67479357

سلام به یک نفر پول دادم که برام کار کنه اما اون برام کار نکرد و پولمو خورد من تهدیدش کردم تو اس ام اس که تراکترشو خراب میکنم. چگونه میتونم تهدیدمو پس بگیرم؟ میترسم خودش کاری کنه بندازه گردن من

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قاعدتا چنانچه خرابی در تراکتور بوجود بیاید با توجه به سابقه تهدید ممکن است شما را مسوول قلمداد کنند که باید برای رفع اتهام تلاش خود را بکنید و پس از این اقدامی این چنین و تهدید انجام ندهید که بیشتر از این در مظان اتهام نباشید

مراقب اظهارات بعدی خود باشید

با سلام‌
در صورتیکه هر اتفاقی که مشمول خرابی تراکتور گردد با این‌پیامک مسئولیت ان متوجه شما خواهد بود.
مراقب پیامکهای ارسالی خود باشید