ایشان با گذشت تقریبا دو سال بابت این شکایت از من شکایت کرده؛ من چه راهی برای مقابله با ایشان دارم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۷۰ #67478180

سلام
من از اقایی بابت برهم زدن نظم شرکت و بردن وسایل شرکت(که البته بخشی از انها مطلق به خودش بوده) شکایت کردم.
باتوجه به اینکه نمی توانستم در زمان مناسب در دادگاه باشم (دو ماه) به کلانتری مراجعه کردم و طی نامه ای درخواست به تعویق افتادن شکایت به مدت دو ماه کردم. اما شکایت روند قانونی اش را طی کرده و رای در غیاب بنده به نفع طرف مقابل صادر شده.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سونیت بایستی احراز گردد

بادرودوسلام باید سونیت شما درتقدیم و تنظیم شکایت را احرازواثبات نمایند.

دادگاه تکلیفی برای به تعویق انداختن رسیدگی بنا به درخواست شما ندارد،؛ همچنین غیرمنطقی نیست اگر برای دفاع و رسیدگی حاضر نباشید طرف مقابل تبرئه شود.

در صورتی که اثبات کنید در طرح شکایت سو نیت نداشتید شکایت ایشان رد خواهد شد

سوال شما بسیار کلی است شما تحت چه عنوانی از ایشان شکایت کردید

درود:درصورت اثبات سو نیت شما در دادگاه متوانید از طریق نوشتن لایحه اقدام کنید.

درود
اثبات سوء نیت شما بر عهده ی ایشان است .