برای دریافت سهم خود چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۱ #67436183

به فردی زمین شالیزاری خودم را در سال ۹۷ بدون بستن قرارداد اجاره با عرف نصفه کاری دادم، ولی ایشان با گذشت حدود یکسال با قلدری سهم مرا پرداخت نکرده است و یک دستگاه پمپ آب را که بعنوان وسیله کار به او امانت داده بودم در کار دیگری در حفر چاه برای مردم استفاده کرده و هنوز تحویل نداده و از تحویل خودداری کرده است.

چه نوع دادخواستی باید بدم؟

کیفری(خیانت در امانت) یا حقوقی ؟

لطفا راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در خصوص زمین دادخواست تصرف عدوانی و در خصوص پمپ آب دادخواست خیانت در امانت مطرح نمایید

مطالبه اجاره بها به میزان سهم خویش را انجام بدهید .در خصوص پمپ نیز توصیه میشود یک اظهارنامه مبنی بر تسلیم پمپ برای ایشان ارسال کنید و در صورت عدم اقدام به تحویل شکایت خیانت در امانت در دادسرای محل وقوع جرم طرح نمایید

سلام- ابتدا شکایت کیفری خیانت در امانت(در خصوص پمپ آب و وسایل) و سپس شکایت حقوقی در خصوص زمین تصرف عدوانی با تامین دلیل خواسته بدهید/.