چه تبعات قانونی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۱۹ #67432821

در صورتی که در روابط دوستانه با رضایت طرفین رابطه جنسی برقرار شود و پرده بکارت از بین برود چه حقوقی برای طرفین ایجاد می شود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حقی برای دختر ایجاد نمی شود لیکن در صورت اثبات رابطه زنا هر دو طرف قابل مجازات خواهد بود

وقت بخیر در صورت رضایت دختر حقی بوجود نخواهد آمد

سلام.چنانچه با رضایت بوده باشد دختر هیچ ادعایی نباید داشته باشد....

در صورت رضایت دختر حقی بوجود نخواهد آمد

حقی برای دختر ایجاد نمی شود و ممکن است در مظان اتهام زنا قرار بگیرد.

دیه بکارت منتفی است اما ممکن است حتی طرفین تحت شرایطی حد زنا در موردشون جاری شود

با سلام- موضوع می‌تواند جنبه های حقوقی و کیفری پیدا کند همچنین لازم به ذکر است اقرار یا عدم اقرار و متاهل یا مجرد بودن در تعیین ضمانت اجرای کیفری و حقوقی تاثیرگذار باشد همچنین ادله اثبات آن نیز با مبحثی مجزا و دارای ابعاد گوناگون است