شخصی مرا مورد فحاشی و تهدید و ضرب و جرح قرار داده و شاهد هم دارم مجازاتش چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۸ #67429657

سلام .
شخصی در درب منزل من باعث مزاحمت و آبروریزی بنده شده و تهدید و فحاشی هم داشته که همسایه ها شاهد بودند.
روز بعد شخص خاطی من رو در دانشگاه مورد ضرب و شتم قرار داده . همچنین وی فحاشی در اس ام اس و تهدید و فحاشی هم به صورت متن و هم صدا وجود دارد .جرم هر کدام از این کار ها چیست؟آیا سابقه کیفری برای این فرد ثبت میشود ؟مدت زمان این شکایت ها در قالب یک پرونده چند ماه طول میکشد ؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
برای اثبات این امر باید اسکرین شات از بیام ها داشته باشید و یا اینکه استهشادیه شهودو یا گزارش کلانتر یدال بر ضرب و حرج و آزار و اذیت و گواهی بزشکی قانونی بابت ضرب و جرح داشته باشید .
توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا 74 ضربه و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.
و روند رسیدگی درمراجع قضایی بستگی به شعبه رسیدگی کننده دارد .