آیا درخواست زوجه از زوج جهت دریافت یارانه قانونی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۹۵ #67422283

سلام
خانم بنده دوماه است ترک منزل کرده ،الزام به تمکین داده ام و خانم مهریه خود را از طریق اجرای احکام درخواست کرده ،به من پیام داده یارانه من را برایم واریز کن ،چون بنده سرپرست خانوار هستم و هنوز تکلیف دادگاه مشخص نیست تکلیف من چیست باید یارانه را برای ایشان واریز کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر بدهید بهتره.چون یارانه به حساب سرپرست خانوار واریز میشود لذا یارانه وی نیز به حساب شماواریز میشود و متعلق به زوجه است

یارانه متعلق به سرانه افراد کشور است فقط یارانه زوجه به حساب سرپرست خانواده واریز میشود ولی متعلق به زوجه است.

نمی تونه استفاده کنه . ولی واریزشود بهترهست

بله شما باید واریز کنید یارانه ربطی به مهریه نداره.

واریز کنید بهتر هست