چجوری میشه شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۴۱ #67360849

سلام نامزد من از بچگی با خانواده مشکل داشته و بعد فوت پدر مهاجرت کردن خانواده از ایشون وکالت کرفتن که متوجه نشده وکالت بلاعزل بوده و قرار بوده سهم ایشون رو بفروشن و پولش رو بفرستن حالا بعد سالها سر ازدواج ما مشخص شد بد رفتاری خانواده برای چی بوده ایشون فرزند این خانم نبودن یعنی به نامادری وکالت بلاعزل دادن. و ایشون سهم رو بالا کشیده

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
چنانچه وکیل مصلحت موکل رعایت نکرده باشد میتوانند علیه ایشان شکایت کنند

درود
اگر اقدامات بر خلاف مصلحت موکل باشد غیر نافذ است باید ثابت کنند.

امکان شکایت به دلیل عدم رعایت مصلحت موکل وجود دارد

با اثبات عدم رعایت مصلحت موضوع قابل شکایت است.

بادرودوسلام چنانچه وکیل غبطه و صرفه موکل را رعایت ننموده باشدشکایت امکان پذیر می باشد.

در صورتیکه وکیل مصلحت موکل را رعایت نکرده باشد امکان شکایت وجود دارد.

با سلام، ثابت کنید مصلحت رعایت نشده و خواهان گرفتن سهم خوشان باشند