چگونه اسم شوهرم را از شناسنامه ام پاک کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۲۷۲ #67331601

میخوام اسم شوهرمو از شناسنامم پاک کنم باکره نیستم دوران عقد جدا شدیم از طریق وکیل میتونم؟

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
راهی وجود ندارد..

سلام فقط در صورت ازدواج مجدد و ثبت آن می توانید شناسنامه جدید بگیرید و نام شوهر اول حذف می شود .

فقط با ازدواج بعدی میتوانید اسم همسر قبلی را پاک نمایید .

با سلام
حذف نام همسر اول از شناسنامه در صورتی امکان پذیر است که ازدواج دوم ثبت رسمی شود و با ارائه دادنامه طلاق اسم همسر اول را از شناسنامه پاک کنید.

حذف نام همسر اول از شناسنامه با انتخاب همسر دوم و ثبت رسمی ازدواج و ثبت شدن نام او در شناسنامه امکان پذیر است.

با سلام و احترام
در صورت ازدواج مجدد می توانید با ارایه دادنامه طلاق اقدام به حذف نام شوهر سابق نمایید

با ثبت عقد ازدواج بعدی میتوانید با ارایه مدارکی مانند دادنامه طلاق و طلاقنامه و شناسنامه اسم ایشان را از شناسنامه خود پاک کنید.