زیان دیده میتونه بدون حضور مقصر با کروکی از بیمه هزینه رو دریافت نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #67326967

سلام اگر در تصادف زیان دیده میتونه بدون حضور مقصر با کروکی از بیمه هزینه رو دریافت کنه،
تشکر از راهنمایی تون.

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در شرکت های بیمه خسارات تا ۲ میلیون تومان بدون کروکی قابل مطالبه است و صرف در دست داشتن مدارک و قبول مقصر بر تقصیر کفایت می کند و در مورد مازاد آن اگر کروکی ندارید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید.