کارشناس بعد از کارشناسی ۱۲ میلیون تومان تعیین خسارت کرد؛ حاضر نمیشه، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۹۰ #67306573

سلام یک سال پیش با ماشین تصادف کردم که طرف مقابل مقصر بود و فاقد بیمه نامه بود که مقصر قبول کرد که خودش ماشینم رو درست کنه که بعد زیرش زد و درست نکرد که من مجبور شدم شکایت کنم و وقت دادگاهی که رسید به قاضی گفت من ماشین درست کردم و قاضی درخواست کارشناسی کرد که کارشناس بعد از کارشناسی ۱۲ ملیون تومان تعیین خسارت کرد و حالا دو بار ابلا غیه مفرستن و حاضر نمیشه خواستم بدونم تکلیف چی میشه ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی تصادفات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم حضور در جلسه دادرسی دادگاه رای صادر خواهد کرد

درود
نیازی نیست که جنابعللی کار خاصی انجام دهید پس از قطعی شدن حکم از اجرای احکام درخواست اجرا میکنید و ان مرجع تکلیف دارد که مقدمات اجرا را فراهم نماید

سلام و ارادت
دادگاه رای غیابی صادر میکند و ایشان را محکوم به پرداخت خسارت می نماید .

سلام. حضور یا عدم حضور طرف مقابل(خوانده)، برای رسیدگی و صدور رای موضوعیت ندارد لذا پس از صدور حکم به نفع شما و صدور اجراییه، با سپردن تضمین مناسب می‌توانید اموال وی را توقیف نمایید

با سلام و احترام
دادگاه غیابی رای را به استناد نظریه کارشناسی صادر می کند سپس بعد از قطعی شدن میتوانید درخواست اجرا دهید

باسلام
درصورت عدم حضوردرجلسات دادرسی دادگاه به استنادنظریه کارشناسی رای صادرمیکند وبعدازقطعیت رای شمادرخواست توقیف اموال دهید

با سلام
در صورت عدم حضور در جلسات دادرسی ، دادگاه میتواند حکم را صادر و اگر قطعی گردید شما میتوانید از طریق اجرای احکام تقاضای اجرای حکم نمایید و اگر مالی داشت معرفی تا توقیف گردد و در غیر آن حکم جلب وی را اخذ نمایید